16-годишно момче беше намушкано с нож около 21:00 ч. снощи в района на

...
16-годишно момче беше намушкано с нож около 21:00 ч. снощи в района на
Коментари Харесай

Нов случай на агресия между тийнейджъри. Момче беше намушкано в София

16-годишно момче беше намушкано с нож около 21:00 ч. снощи в региона на някогашния хотел " Плиска " в София. То е откарано в болница в тежко положение, с две прободни рани в региона на гръдния панер. Прието е в шоковата зала в " Пирогов ".

Вероятно скандал за момиче е довел до случая. 

От " Пирогов "  съобщиха тази заран, че след претърпяна интервенция, потърпевшото момче към този момент е в устойчиво положение.

По информация на Дарик, преди да бъде извикана колата за спешна помощ другарка на потърпевшото момче говорила с двама водачи на такси, само че и двамата отказали да закарат момчето до болница.

Непълнолетен е арестуван във връзка със случая, заяви вътрешният министър Младен Маринов.

По негова информация до случая се стигнало след скандал в дискотека в региона, който прераснал в сборичкване на улицата. 

" Незабавно са осъществени процесуално следствени дейности, оперативно издирвателни мероприятия. Работено е с всички деца, които са били там. Към момента има предполагаем непълнолетен причинител, който е арестуван. С него работят сътрудниците от детска педагогическа стая под контрол на Софийска градска прокуратура за изясняване на аргументите, както и метода, по който е осъществено закононарушението ", заяви още министър Младенов

За следващ път виждаме, че има съществено напрежение и експанзия измежду подрастващите и тежки произшествия ", означи още Младенов.

Това е втори сходен случай в София в границите на по-малко от година. През юли 2018-а 15-годишно момче намушка с нож собствен съученик в квартал " Надежда ", напомня Дарик. Пострадалият бе откаран в " Пирогов "  с прободни рани във врата и корема и след това се възвърне. 15-годишният нападател Даниал Бейкверди пък описа пред проверяващите, че до случая се стигнало откакто бил унизен от свои съученици в продължение на близо година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР